donderdag 16 april 2020

Jill Mansell - 'voor na je veertigste' - maar dan ook echt!

Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen. Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat. 
Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgoodromans, altijd met humor en romantiek.

Jill Mansell's boeken zijn voor mij tegenwoordig een perfecte manier om te onspannen. In een van mijn eerste banen (ik was 23) werkte ik bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff in Amsterdam, als assistente van uitgeefdirecteur Hanca Leppink. Luitingh-Sijthoff gaf en geeft de boeken van Jill Mansell uit. Toen ik me tegen Hanca liet ontvallen dat ik die boeken van Jill Mansell helemaal niet leuk vond, sprak zij de legendarische woorden: 'Daar moet je eerst veertig voor worden, denk ik'. En verdomd! Ze had gelijk! Nu ik inmiddels de veertig al lang gepasseerd ben, kun je me niet blijer maken dan me naar huis te laten gaan met een fijne roman van Jill (geleend bij de bieb) in mijn tas. Of tegenwoordig ook een e-book, natuurlijk (in deze lockdown periode ben ook ik door mijn papieren boeken heen). Probeer het eens als je ze nog niet kent. Mag ook als je jonger dan veertig bent, hoor! 


‘Jills boeken zijn altijd een feestje.’ De Telegraaf ‘Een ongecompliceerd verhaal om in de zon te lezen.’ Libelle ‘Vol romantiek, humor en met een happy end.’ de Volkskrant

Dit boek is hier ook te leen als e-book bij de bibliotheek.

Geen opmerkingen: