vrijdag 13 maart 2009

Zin in eten...!

Wat eten we vandaag? Wie stelt zichzelf deze vraag niet een aantal keren in de week? Ik neem me ook altijd voor om boodschappen te doen voor de hele week, maar dat wil niet zeggen dat ik de maaltijdplannen dan ook helemaal doorvoer. Ik heb op donderdag domweg niet altijd zin in datgene wat ik op maandag bedacht heb. Soms wil je wel eens wat verrassends. Of je wil iemand verrassen, in aangename zin natuurlijk.
Lekker de droom-keuken-prins uithangen en zorgen voor heerlijke geuren in huis op het moment dat jouw lief over de drempel stapt... Wijntje erbij, schat? Gaat helemaal goedkomen. Maar wel met hulp natuurlijk: liefdestafelen. Een kookboek, maar niet zomaar eentje.

Waarom het etentje dan niet in het licht stellen van wat misschien wel komen gaat? Dit verrukkelijke boek is als een inwijding in het spel van verfijning op en rond de liefdestafel. Inspirerende ingrediƫnten verwerkt tot voortreffelijke gerechten, het kokkerellen als een zinnelijk feest, eetlust als een heerlijk preludium op de liefde.
Als je dat leest, krijg je gelijk zin... Koken met voorbedachten rade dus! Aardbeien, chocola, ja zelfs asperges schijnen een liefdesprikkelende werking hebben.. Het wordt een mooi weekend!
Eet smakelijk...

Reserveer in onze catalogus

Geen opmerkingen: