woensdag 5 oktober 2011

Steve Earle in Hengelo: win 2 vrijkaarten!

In april van dit jaar bracht Steve Earle een mooi album uit: 'I'll Never Get Out Of This World Alive'. Ik schreef al eens eerder over deze bijzondere artiest, en ook kwam hij al eens terecht in één van mijn jaarlijstjes. Ook dit album maakt een kans om daarin opgenomen te worden.
"Na het Grammy-winnende album "Townes", Steve’s ode aan zijn grote voorbeeld, verwijst Earle nu naar een andere muzikale held: Hank Williams. De titel is namelijk ontleend aan de allerlaatste single van Williams. Het is de voorloper op Earle’s eerste roman met dezelfde titel, over het getroubleerde leven van Doc Ebersole (persoonlijke arts en vriend van Williams). Dit is Steve’s 14e studio album, dat weer lekker rootsy klinkt en diverse muzikale invloeden laat horen. Opener "Waiting On The Sky" heeft een texmexsausje, "The Gulf Of Mexico" doet juist wat meer Iers aan. "God Is God" ligt in de John Prine-traditie en "Meet Me In The Alleyway" is bluesy en broeierig als een Tom Waits song. Op "Heaven Or Hell" is hij te horen in duet met zijn vrouw Allison Moorer maar het grootste prijsnummer op dit album is wat ons betreft de ontroerende afsluiter "This City" over New Orleans. Het heeft een prachtige blazersarrangement van Allen Toussaint." (Sandra Zuidema, LuckyDice)
Tijdens zijn vorige tour hier in Nederland was ik er helaas niet bij. Maar dat ga ik goedmaken!
Volgende week woensdag 12 oktober staat deze 'hardcore troubadour' op het podium van ons eigen Metropool hier in Hengelo.
En wat nog mooier is: daar kun jij ook bij zijn! Want Bieblog Hengelo en Metropool stellen 2 vrijkaarten ter beschikking. Maar daar moet je natuurlijk wel even iets voor doen...

Win kaarten!
We maken het niet al te moeilijk hoor. Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op onderstaande vraag:
Door wie werd het laatste album van Steve Earle geproduceerd?
Mail het antwoord naar bieblog@bibliotheekhengelo.nl. De eerste die het juiste antwoord stuurt, wint de kaarten! De winnaar krijgt bericht, de rest niet... Enfin, je weet hoe dat gaat. Succes!
En tot ziens op de 12e natuurlijk.

Nog meer voordeel
En lukt het allemaal niet op de 12e, dan is er nog een mooi alternatief: Mary Gauthier op 14 oktober in Metropool. Op vertoon van je ledenpas van Bibliotheek Hengelo krijg je €5,- korting op de toegangsprijs!



Follow me on Spotify

Reserveer in onze catalogus
Steve Earle in onze catalogus

Geen opmerkingen: