maandag 23 juni 2014

De beste columns: 77 inspirerende columns over dromen, durven, doen op het werk en thuis

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën rond werk en leven? Of wil je meer psychologisch inzicht in je zwaktes en sterktes? Dan ben je bij Ben Tiggelaar aan het goede adres!

Al meer dan 25 jaar studeert hij op menselijk gedrag en is Nederlands populairste schrijver en trainer op gebied van leiderschap en (zelf)verandering. Negen jaar lang schreef hij een column voor het blad Intermediair en dit zijn de beste.

Eigenlijk is het heel knap wat Ben Tiggelaar al jaren doet: hij is onze eigen Hollandse veranderingsgoeroe. En dat vind ik wel een prestatie want Nederlanders lijken mij best wel een lastig publiek als het gaat om veranderen. Maar ik denk dat zijn stijl van humor, nuchterheid en praktische toepasbaarheid veel mensen aanspreekt. Ook weet hij treffende en concrete voorbeelden te geven uit zijn werk en zijn privéleven (zijn gezin met 4 dochters komt regelmatig voorbij). En alles wat hij beweert is keurig wetenschappelijk onderbouwd.

Het zal voor iedereen heel persoonlijk zijn welke columns je het meest aanspreken. Maar ik garandeer je dat dat er voor iedereen wat tussen zit dat je minimaal even aan het denken zet. En iedereen wil toch weten wat de "Grunberg-methode" is of waarom het slim is om als leidinggevende af en toe iets te raken in de parkeergarage?

De beste columns is een heerlijk boek. De korte hoofdstukken maken het ideaal leesvoer voor in de trein of voor op je nachtkastje. Even een gedachtenmomentje en wie weet? Misschien ben je daarna nooit meer dezelfde.

Reserveer De beste columns in onze catalogus

Geen opmerkingen: