woensdag 2 november 2016

Biebblog blogt... de Bibliotheek maakt je rijker!

Deze week startte de campagne 'De Bibliotheek maakt je rijker' in combinatie met een fantastische prijsvraag! Vertel op onze Facebook-pagina wat de Bibliotheek voor jou heeft betekend en win een geestverrijkend boekenpakket t.w.v. €100. En we verloten ook nog een paar staatsloten en wie weet wordt je nog écht rijker! En om je alvast lekker te maken gaan we de komende weken over deze 5 verrijkende boeken bloggen.

De Bibliotheek maakt je rijker, daar zijn we van overtuigd! Bijvoorbeeld met onze schatkamer vol prachtige verhalen, de leerzame activiteiten of een goed gesprek aan de krantentafel. We willen een inspirerende plek zijn waar je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar wat heeft de Bibliotheek voor jou betekend in jouw leven? Vertel het ons op Facebook en win een geestverrijkend boekenpakket t.w.v. €100 met de volgende titels:

De TED-methode - Chris Anderson
Delen doe je zo - Martine Zeijlstra en Robert Visscher
Gratis geld voor iedereen - Rutger Bregman
Ons creatieve brein - Dick Swaab
Geluk - The world book of happiness

Of... één van de drie staatsloten t.w.v. €15, die we verloten onder de inzendingen!

Hoe doe je mee?
- Vertel wat de Bibliotheek voor jou heeft betekend.
- Dit doe je als reactie op de prijsvraag op onze Facebook-pagina
- Je kunt tot 3 december je reactie insturen.
- De bekendmaking volgt op maandag 5 december.

We zijn heel benieuwd naar de inzendingen. Veel succes!

Over de campagne
Veel mensen zijn gevormd door de Bibliotheek. Verhalen en informatie maken je een rijker mens. Hoewel we daarvoor niet meer persé naar de Bibliotheek hoeven, worden er nu meer mensen dan ooit rijker van de bibliotheek. De Bibliotheek is namelijk dé partner in persoonlijke ontwikkeling. En dat geldt voor alle geledingen van de maatschappij. Niet meer alleen met boeken, maar vooral ook met de vele verrijkende activiteiten. Omdat we vinden dat meer mensen dat moeten weten, zijn alle bibliotheken in Nederland een campagne gestart met de slogan De Bibliotheek maakt je rijker! Lees meer op de campagnepagina.

Geen opmerkingen: