maandag 12 december 2011

Get Social: online netwerken voor beginners

Wel eens gehoord van "social media" maar geen idee wat het is en wat je er mee kunt? Dan is Get Social een perfect boek om je op weg te helpen. In "Get Social" maak je kennis met online netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook, maar ook met andere mogelijkheden om informatie online met elkaar te delen zoals Flickr, Spotify, Foursquare en Prezi. Met dit boek ben je in een sneltreinvaart up-to-date, welke netwerksite en tools geschikt zijn voor jouw doel en kun je direct online aan de slag.

Jeanet Bathoorn is trainer en internationaal spreker op het gebied van social media. Ze geeft een leuke persoonlijke toets aan het boek met haar eigen ervaringen en verteld op een enthousiaste manier hoe social media voor iedereen van toegevoegde waarde kunnen zijn. In "Get Social" staan veel praktische tips, cijfers, citaten en praktijkvoorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en die het erg goed bevalt. Get social is een aanrader voor iedereen die zich afvraagt wat te doen met social media en die de eerste stappen wil gaan zetten op het social mediavlak.

In Bibliotheek Hengelo kun je ook aan de slag met social media: in het voorjaar zijn er workshops over Twitter en Facebook. Voor info en data kijk op deze link. Ook geeft Libelle Academy in Bibliotheek Hengelo 3 workshops "Basisbeginselen online netwerken". Voor info en data kijk op deze link.

Reserveer Get Social in onze catalogus

Geen opmerkingen: