zaterdag 20 juli 2013

Overige bestemmingen: 20 verrassende weekendtrips

Het is vakantie! Manlief en ik gaan lekker een paar weekjes fietsen en uitwaaien langs de Loire. Maar ook als je niet een paar weken weg wilt of kunt met vakantie, zijn er nog verrassende mogelijkheden voor een paar daagjes weg.
Komend najaar staat er nog twee keer een weekje vrij gepland (ja ja) en al zoekend naar een bestemming voor een lang weekend weg ontdekte ik dit boekje:
Overige bestemmingen : 20 verrassende weekendtrips
Degenen die veel reizen en al wat jaartjes meegaan, hebben de meeste hoofdsteden van Europa wel eens bezocht. En aangezien manlief en ik passen in beide doelgroepen is dit boekje van Renate van der Bas erg interessant voor ons. Je leest over heel veel leuke en originele weekendtrips naar steden in Europa zoals Zagreb, Malmö, Biarritz, Cognac, Pau, Gerona of Luzern.
Haar persoonlijke ontdekkingen zetten de toon in de stadsbeschrijvingen: bijzondere winkels, aparte musea, speciale restaurants, een hotelsuggestie, muziek voor de iPod enz., samen met een globaal kaartje en korte reisinformatie over afstand, vervoer en websites.
En wat ook plezierig is …allemaal niet toeristisch. En dat laatste vinden wij een hele plezierige bijkomstigheid! Nu nog eens worden waar we naar toe gaan. Jullie lezen het nog wel welke bestemming het geworden is.

De Boekenmakers aan tafel met Renate van der Bas


Reserveer hier Overige bestemmingen in onze catalogus

Geen opmerkingen: