zaterdag 13 december 2014

Eindejaarslijstjes

Mijn tijdlijn stroomt inmiddels behoorlijk vol met Eindejaar lijstjes. Collega Eck, collega’s van Boekhandel Broekhuis, waarvan de Enschedese  vestiging is door de klanten van ING verkozen tot lokale held van Nederland, de NRC met de klassiekers, etc. Straks moeten we nog een eindjaarslijstje maken van alle eindejaarslijstjes, yeuy! En vanmorgen zag ik op FB die van De Bibliotheek verschijnen. Met hun twittervolgers hebben zij een spontane lijst van boeken van fantastische schrijfsters gemaakt. Als aanvulling op de Klassieke schrijvers van @NRC_Boeken.
En dan nu mijn eindejaarslijstje? Jammer, maar hier moeten jullie nog even 2 weken op wachten. Ik heb nog een stapeltje must reads liggen. Maar of die op mijn lijstje komen?
Gelukkig ben ik na volgende week 2 weken vrij. Genoeg tijd om te lezen toch? Alhoewel, de laatste week van dit jaar ben ik in Berlijn met mijn lief. Zeker weten dat ik die week weinig tot niet lees, maar gelukkig is het 4 uur treinen naar Berlijn. Tijd genoeg om heerlijk relaxed een boek te lezen. En de terugreis weer 4 uur. Ik verheug mij er nu al op.

En ondertussen kunnen jullie je ook nog vermaken met de eindjaarslijstjes van boekhandel Broekhuis collega Natascha. Zij heeft lijstjes in werkelijk alle soorten en genres. Een waar leesbeest!
Veel leesplezier!

Geen opmerkingen: