maandag 18 april 2022

De ware (the One -Netflix) - John Marrs

 

Wat zou je doen als je op basis van DNA de ware zou kunnen vinden. Degene die PERFECT bij je past? De ware van John Marrs bevat niet alleen romantiek, maar ook schokkende geheimen. 

Wanneer ik iets op Netflix kijk en denk..dit komt mij heel bekend voor zeg ik dat natuurlijk niet direct. Ik ben op een leeftijd gekomen, waarbij ik halverweg kan denken: Deze heb ik al gezien! Nu dacht ik: ik heb dit al gezien, maar ik dacht dat het heel anders zou verlopen. 

Dit alles ging door mij heen bij het kijken van: "the One" (Netflix). Een mooie serie, maar het boek is mooier. Het lijkt cliché, toch is het echt waar: het boek is beter, spannender, verrassender en ik had mij de personages heel anders voorgesteld. De serie verloopt langzaam en het boek is lekker vlot en compact. 

Het lijkt de ideale situatie, gematcht worden op basis van DNA. Nooit meer dates die op niets uitlopen, want voortaan is iedere date een match made in heaven. 

Het vinden van de perfecte partner is makkelijk, alleen zou het natuurlijk geen thriller zijn wanneer alles goed ging. Daar waar mensen werken kan gemanipuleerd worden. Het wordt gevaarlijk en spannend. 

Het is lekker om te lezen, want je maakt steeds kennis met nieuwe mensen die een partner zoeken. Dat leest in het begin gek, maar dat went. Ieder hoofdstuk heeft een naam van een persoon, alleen wie is de baas van het Match your DNA? Iets dat bij de Netflix serie heel duidelijk is en ik het boek niet. 

Reserveer De ware in onze catalogus 

Geen opmerkingen: