vrijdag 4 april 2014

Met korting naar Kris Berry & Perquisite!

Het is alweer eventjes geleden, maar ik heb al eens een pleidooi gehouden om Kris Berry naar Hengelo te halen. Vorig jaar lukte dat al, want ze gaf een mooi optreden tijdens de Nije Live.
Maar binnenkort dan toch echt het eerste 'echte' concert van Kris Berry samen met Perquisite in Metropool!
Da's natuurlijk goed nieuws.
En wat nog beter nieuws is: ben je bibliotheeklid, dan koop je je kaartje ook nog eens met 25% korting!

Eerst maar eens even iets over de samenwerking tussen deze beide artiesten.
Zij een singer/songwriter. Hij een componist en producer. Hun paden kruisen elkaar in de zomer van 2011 bij een Amsterdamse jamsessie. Daar ontstaat het plan om een keer in de studio af te spreken. Wat vooraf een ongewone samenwerking leek, blijkt het recept voor een melancholisch en persoonlijk album. Perquisite: "Van het een kwam het ander en voor we het wisten hadden we 11 nummers geschreven." Op 20 september 2013 verscheen het album 'Lovestruck Puzzles'. Daarop komen de werelden van Kris Berry en Perquisite op een schitterende manier samen. Kris Berry: "Het voelde allemaal heel natuurlijk, al hebben we beide best verschillende achtergronden. Ons geluid is dan ook het best te omschrijven als een samensmelting van die achtergronden; bluesy, soulvolle en melancholische muziek waarin de emotie en de groove bepalend zijn."
Kom maar op met die soulvolle groove! Wij gaan genieten...
En zoals ik al zei, het wordt nog aantrekkelijker om dit live mee te maken: dit is namelijk één van de concerten waar je als bibliotheeklid met 25% korting naartoe kunt!
Nog meer argumenten nodig?
Ik dacht het ook niet! Koop snel je kaartje bij onze Klantenservice...

Enneh... Over dat andere concert met voordeel de volgende keer meer... ;-)Follow me on Spotify
Reserveer in onze catalogus

Geen opmerkingen: