donderdag 14 maart 2013

Bijna Boekenweek!

Het is bijna zover: de Boekenweek 2013 staat voor de deur... In onze bibliotheek kunt u al andere bezoekers en lezers tippen door uw 'gouden boek' te voorzien van een gouden wikkel.
Maar ook op dit blog laten we de boekenweek uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens de hele boekenweek plaatsen we dagelijks 2 portretten van Hengeloërs en hun favoriete boek!

Na de succesvolle samenwerking met de studenten MBO College Vormgeving, Mode & media van het ROC van Twente bij Nederland Leest, hebben Bibliotheek Almelo, Enschede en Hengelo hen de opdracht gegeven voor het maken van een serie foto’s van bekende en minder bekende plaatsgenoten met hun favoriete boek. De foto’s gaan vergezeld van korte teksten met een uitleg waarom ze juist voor dit boek gekozen hebben.
De foto’s zijn ook te zien in de bibliotheek vanaf de start van de Boekenweek, tot en met 30 maart. Voor Bibliotheek Hengelo zijn de foto’s gemaakt door Dianthe Forkink en Agnes Westerhuis.

Auteurspagina
Als voorproefje op deze bijzondere serie hebben we ons als 'blogauteurs' ook laten kieken. Op onze nieuwe auteurspagina ziet u onze portretten én leert u ons weer een beetje beter kennen...
We zien iedereen graag terug op dit blog en in de bibliotheek!

Geen opmerkingen: